0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GOTOVO: Radovan Pankov je Zvezdin, ovo su uslovi…

Objavljeno: 31.05.19 u 14:35

Crvena zvezda završila je prvo pojačanje u poslednjoj liniji ovog leta, Radovan Pankov stiže u Beograd.

Kako je HotSport danas i najavio Crvena zvezda i Radovan Pankov su se dogovorili. Štoper Radničkog iz Niša seli se u Beograd gde je potpisao trogodišnji ugovor vredan oko 360 hiljada evra ukupno, plus naravno bonusi za uspehe.

Radničkom na ime obeštećenja pripada 300 hiljada evra plus 20 posto od sledećeg transfera. Momak iz Novog Sada pokušaće da pomogne crveno-belima da se plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

– Ispunila mi se želja da postanem fudbaler Crvene zvezde. Znam kakvu sam odgovornost preuzeo oblačenjem crveno-belog dresa i nadam se da ću u redovima srpskog šapiona dati doprinos u stvaranju novih uspeha kluba – rekao je Pankov.

Radovana Pankova na ‘Marakani’ očekuje paklena konkurencija, jer će se za poziciju u poslednjoj liniji boriti Vujadin Savić, Srđan Babić i Nemanja Milunović. Ipak, kako je HotSport to još pre sedam dana najavio uprava kluba je dala odrešene ruke kapitenu Saviću da promeni sredinu.

Takođe, Crvena zvezda planira dovođenje i jednog stranog štopera, a navodno prvi pik je Norbert Đumber iz Slovačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter