Fudbaleri Dinama poraženi su od Inđije u baražu za popunu Superlige, ali se Vranjanci nadaju da će doći do opstanka za zelenim stolom.

Na konferenciji za medije održanoj danas trener i predsednik Dinama izneo je podatak da će Dinamo ostati Superligaš jer su zeleno-beli nisu podneli zahtev za licencu.


– Inđija nije ispunila, niti podnela zahtev za licenciranje tako da imamo velike šanse da ostanemo u Super ligi. Mi smo podneli sve, oni nisu, a trebalo je da se licenciraju još u martu. O tome će odlučivati organi Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali mislim da imamo velike šanse – kazao je Antić

Sa druge strane, direktor Inđije Dragan Pilipović ističe da je klub podneo svu potrebnu dokumentaciju na vreme.

Inđija je blagovremeno predala svu dokumentaciju za takmičarsku 2019/20. sezonu u predviđenom roku. Malo smo kasnili sa revizijom, ali su organi FSS imali razumevanja s obzirom da je klub igrao u Baražu za popunu Superlige sa ekipom Dinama. Komisija zaseda u petak od 11 časova, a mi smo svoj posao obavili i naš klub se neće baviti nagađanjima i ‘rekla-kazala’ tvrdnjama, ističe Pilipović.

Iz Komisije za licenciranje klubova pri FSS za HotSport nisu mogli ni da potvrde, a ni demantuju ove tvrdnje jer je postupak za licenciranje u toku.