0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Dve struje, tri opcije, jedno upražnjeno mesto za novog trenera Vojvodine

Objavljeno: 28.05.19 u 21:08

Sezona u Srbiji tek što se završila, ali bure u domaćem fudbalu ne manjka.

Kako je HotSport jutros eksluzivno objavio Vojvodina bi uskoro mogla da dobije novog trenera. U toku dana isplivali su novi detalji, a njih vam takođe prenosimo. Kao po tradiciji sezonu u Vojvodini počinjemo vestima o promeni trenera. Kako HotSport saznaje u klubu postoje dve struje, tri kandidata, a samo jedno mesto za novog trenera crveno-belih.

Uprava želi dojučerašnjeg trenera Čukaričkog Simu Krunića koji bi vratio Vojvodinu na put pozitivnih rezultata sa kojeg je ove sezone skrenula. Sa njim u paketu bi došao i novi sportski direktor Nikola Lazetić. Uprava je za ovu opciju, ali ne i navijači. Takođe, želja kluba jeste i selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković, ali malo je verovatno da bi Tumbaković napustio selektorsku poziciju i vratio se u srpski fudbal.

FOTO: FK ČUKARIČKI

Treća opcija bliža je navijačima, ali ne i upravi. Po ovom scenariju, Ljubiša Dunđerski vratio bi se na mesto sportskog direktora Vojvodine, a igrački kadar koji obezbedi uigravao bi i sa klupe predvodio Darko Tešović. Tešović je u upravo završenoj sezoni prvi put vodio Mačvu u Superligi i pokazao se kao odličan strateg pošto su crno-crveni zadržali mesto Superligaša.

Pred Vojvodinom je težak posao, a jedno od ova tri rešenja moglo bi uskoro na klupu ‘stare dame’ u pokušaju da je podmladi i vrati joj stari sjaj.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter