0
Fudbal

FSS - Podela opreme za klubove opstine Ub Ub, 27.05.2019. Foto: MN press

NOVI SJAJAN GEST: FSS podelio opremu na teritoriji opštine Ub, prisustvovao i Matić

Objavljeno: 27.05.19 u 16:36

Kažeš Ub i Vrelo, misliš Nemanja Matić.

I dan koji su Fudbalski savez Srbije i as Mančester junajteda i jedan od kapitena Orlova, učinili vrednim za desetine klubove iz ovog regiona Srbije. Predsednik Slaviša Kokeza, zajedno sa saradnicima, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, potpredsednikom Markom Pantelićem i prvim čovekom FS RZS Slobodanom Ilićem, boravio je danas u regionu opštine UB i tako produžio listu klubova, sada već blizu dve hiljade, širom Srbije, kojima je Fudbalski savez donirao vrednu opremu.

Jedinstvo, Vrelo sport, Brezovica, Radnik, Trlić, Banjani, Sovljak, Tvrdojevac, Tulari, Paljuvi, Čučuge, Joševa, Kalenić, Šarbane, Crvena Jabuka, Pambukovica, Vrelo, Gunjevac, Rudar Radljevo, Polet Takovo, Zvizdar, Omladinac Kalinovac, Dokmir, Budućnost Slatina, OFK Takovo, Stublenica, Murgaš, Jedinstvo Milorci, Kolubara Liso Polje, Sloga Vrhovine, Vukona, Brgule, Strelac Kožuar, Sloga Lončanik… klubovi su kojima je donirana oprema u SC „Matić“.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza zahvalio se domaćinima i Nemanji Matiću na lepom prijemu…

– Drago mi je da smo danas ovde sa vama. Došli smo na poziv velikog fudbalera i čoveka, našeg reprezentativca Nemanje Matića, da uručimo opremu klubovima sa opštine Ub, ali i da vidimo šta je to što još Fudbalski savez može da učini i pomogne klubovima iz ovog regiona. Sve u saradnji sa Fudbalskim savezom regiona Zapadne Srbije kako bi u bliskoj perspektivi delovali i nešto konkretno uradili. Hvala svima još jednom na lepom prijemu, posebno Nemanji Matiću.

FSS – Podela opreme za klubove opstine Ub
Ub, 27.05.2019.
Foto: MN press

Jedan od kapitena najboljeg nacionalnog tima nije krio zadovoljstvo zbog posete čelnih ljudi Saveza…

– Zahvaljujem se Fudbalskom savezu i predsedniku Slaviši Kokezi na ovoj akciji i što su pronašli vremena da nas posete na Ubu i uruče opremu klubovima sa teritorije ove opštine. Verujem da će klubovi imati koristi od ovoga i da će to na neki način biti još veći podsticaj za njih da se u budućnosti razvijaju i napreduju. Ovakve i slične aktivnosti koje sprovodi FS Srbije imaju i imaće moju maksimalnu podršku, istakao je Nemanja Matić.

Srpski reprezentativac izrazio je i žaljenje što neće moći da pomogne saigračima u naredna dva meča kvalifikacija…

– Žao mi je što zbog povrede neću biti u mogućnosti da budem na raspolaganju selektoru Krstajiću u predstojeće dve utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti sa serijom dobrih rezultata već na sledećem meču protiv Ukrajine koja je izuzetno ozbiljna i kvalitetna reprezentacija. Sa pozitivnim rezultatom u Lavovu, a kasnije i protiv Litvanije u Beogradu sigurno da bismo napravili značajan korak ka EP 2020, rekao je Nemanja Matić.

FSS – Podela opreme za klubove opstine Ub
Ub, 27.05.2019.
Foto: MN press
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter