0
Domaći fudbal

BARAŽ ZA SLS: Tuče na terenu, sumnjiv penal, promašene šanse – Dinamo nije uspeo, Inđija je u eliti!

Objavljeno: 26.05.19 u 18:00

Fudbaleri Dinama dočekali su Inđiju u revanš meču baraža za popunu Superlige Srbije. Uzbudljivo je bilo u ovom meču Dmitrov je sa dva gola postavio konačan rezultat 2:0, ali to nije bilo dovoljno da Dinamo opstane u Superligi. 

Dosta agresivno počeli su igrači oba tima. U ranoj fazi meča došlo je koškanja fudbalera oba tima, a potom i kraćeg prekida. Dinamo je napadao tokom većeg dela meča, a Inđija se dobro branila u uvodnih 30. minuta meča.

U 37. minutu Stevanović je imao veliku priliku da donese prednost Dinamu, ali je golman Inđije Preković bio odlično postavljen. Šest minuta kasnije duga lopta je prevarila nekoliko igrača Inđije, do nje je došao odlični napadač Dinama Željko Dimitrov se snašao odlično i doneo prednost Dinamu.

Igrao se 63. minut meča nakon jedne sporne situacije Dinamo je iznudio penal preko Karapandžića, a Dmitrov drugim golom postavlja rezultat 2:0. U nastavku meča igrači Inđije igrali su strpljivo i čekali svoju priliku iz kontre. Dočekali su je u 84. minugu Nebojša Bastajić je izašao sam pred golmana Dinama, pokušao je da lobuje Lakića, ali je lopta nakon udarca odskočila preko prečke.

U završnim minutima meča Dinamo je položio sve snage u napad, ali je odbrana Inđije bila kadra da odgovori pritiscima. U poslednjem minutu je čak i čuvar mreže Dinama krenuo u napad, ali im to nije pomoglo. Dobili smo šesnaestog člana Superlige Srbije, a to je Inđija, zeleno-beli se prvi put nakon 2010/11 sezone vraćaju u elitu. 

Baraž za Superligu

Dinamo – Inđija 2:0 (prvi meč 0:3)
(Dmitrov 43, 63)

Dinamo: Lakić, Onimisi (Nedeljković), Stevanović N (Karapandžić)., Đurišić, Dimitrov, Jovanović, Gašić, Ožegović, Stevanović M., Pavišić, Popović

Inđija: Preković, Veličković, Dimitrijević (Raštanović), Bjeličić, Dimitrov, Ilić, Andrejić, Anđelković, Rogač, Bađi, Vidić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter