‘Sapunica’ oko Real Madrida i Luke Jovića se nastavlja, a mladi napadač iz Srbije dobro je zabrinuo pristalice ‘kraljevskog kluba’.

Najveći evropski fudbalski mediji preselili su Luku Jovića iz Frankfurta u Madrid. Ipak, do zvaničnog transfera još uvek nije došlo, a ‘srpski Falkao’ trese mreže na turneji u Kini. Luka Jović je nemačkim medijima juče dao izjavu koja bi mogla da zabrine navijače najvećeg kluba u Evropi.


– Posle iskustva u Ligi Evrope, rekao bih da mom stilu fudbala više odgovaraju neke druge lige u Evropi. Bundesliga je veoma zahtevna, ali protiv Čelsija ili Intera lično sam imao osećaj da bih mogao da budem još bolji nego u Premijer ligi ili Seriji A. Način na koji ti timovi igraju mi više odgovara, a jedva čekam da se upoedim sa najboljima na svetu. Jedna stvar je sigurna: želim da uspem – rekao je Luka Jović za nemačke medije.

Sad ostaje da se vidi u kom pravcu će otići pregovori između Real Madirda i Ajntrahta iz Frankfurta, to jest hoće li ih pokvariti treća strana iz Premijer lige ili Serije A.