Trener Partizana Savo Milošević juče je jasno poručio crno-beloj javnosti da će on biti najodgovorniji za pojačanja u narednom prelaznom roku.

Finansije u Humskoj nisu baš za pohvalu, ali je Savo Milošević sam najavio da će se uprava kluba i on svom silom boriti da se napravi dostojan tim borbe za titulu i Evropu. Pojačanja će uglavnom činiti igrači iz Superlige Srbije i naši povratnici iz inostranstva.


‘Bomba’ leta kako HotSport saznaje je napadač Ivan Šaponjić. ‘Zlatni orlić’ nije dobio šansu u Benfiki. Ove sezone igrao je za ‘B’ tim u drugoj ligi i postigao je pet golova. Velika želja Save Miloševića je da vrati jednog od junaka ‘zlatnih orlića’ sa Novog Zelanda i vrati ga u formu koja ga je preporučila ‘orlovima’ iz Lisabona.

FOTO: fifa.com

Sad ostaje da se vidi odluka Benfike, jasno je da Ivan Šaponjić neće dobiti šansu u prvom timu, te sledi prodaja ili pozajmica. Cena mladog reprezentativca Srbije je u padu i iznosi oko 800 hiljada evra. Naravno, postoji mogućnost da Partizana sa šampionom Portugalije postigne dogovor o pozajmici, a kasnije i kupovini po povoljnim uslovima. U svakom slučaju na vrhu liste želja Save Miloševića je momak koji je bio jedan od nosilaca ‘orlića’ na Novom Zelandu, tima koji su zajedno sklapali proslavljeni srpski reprezentativac i Mitar Mrkela.

Tu nije kraj, Partizan želi da pojača i poslednju liniju tima, a meta je nekadašnji kapiten Rada. Reč je o 26-godišnjem Urošu Vitasu. On je trenutno član Irtiša iz Pavlodara, ali kako HotSport saznaje spreman je da se vrati u srpski fudbal, tačnije Partizan. Vitas je Rad napustio 2013. godine, a kasnije je igrao za Gent i Mehelen u Belgiji.

FOTO: STARSPORT

Verujemo da će ova vest ohrabriti navijače Partizana pred početak prelaznog roka…

Na tragu informacije: Darko Noveski i Mirko Marković

 

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.