Načelan dogovor je postignut, a ostaje da se preciziraju sutra detalji ugovora u Beogradu, tim za Evropu počeo da se pravi.

Prvo letnje ekstra pojačanje za Crvenu zvezdu stiže iz Španije i posle dosta vaganja, kako saznaje HotSport, odlučeno je da u konkurenciji od nekoliko igrača izbor bude Alehandro Galvez (30). Španac je dobio predlog ugovora koji bi trebalo da traje dve plus jednu godinu i konačan epilog biće poznat sutra, kada iskusni štoper dođe u Beograd.


Već na prvu loptu bivšem igraču Eibara, Verdera, Las Palmasa i Rajo Valjekana dopala se ideja da svojim iskustvom “pomogne” crveno-belima u novoj evropskoj misiji uz dobru platu plus bonuse, koji će mu doneti eventualni uspesi sa crveno-belima. Pošto mu je istekao ugovor sa “pčelicama” i kada je sa njim obavljen razgovor posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića sa njegovim predstavnicima priča je privedena kraju. Ostaje da igrač odradi preglede i posle potpisa ugovora bude predstavljen kao veliko pojačanje za novu sezonu.

FOTO: YouTube

Kako je HotSport eskluzivno najavio juče rekonstrukcija tima šampiona Srbije polako kreće, a drugi “pik” za štopera je već određen i očekuje se da uskoro i Radovan Pankov iz niškog Radničkog postane zvanično član Zvezde. Krenulo je od odbrane, pošto je ona oslonac ekipe trenera Vladana Milojevića.