0
Evropske lige

SPORT NA TV: Zvezda, basket 3×3, MLS, zavesa na Seriju A…

Objavljeno: 25.05.19 u 08:50

Iako je većina šampionata gotova, bar kada je fudbal u pitanju, današnji dan nam svakako donosi dosta interesantnih mečeva.

Košarkaši Crvene zvezde od 17 časova igraju protiv OKK Beograda meč u okviru pretposlednjeg, 9. kola Superlige KLS uz prenos na Areni Sport.

Ova televizija nam donosi i brojne utakmice MLS Lige, pa će ljubitelji fudbala moći da isprate meč Čikago Fajer – Njujork Siti, kao i završnicu italijanske Serije A, ali i finale Kupa Nemačke između Bajerna iz Minhena i Lajpciga. U programu Arene moći će da uživaju i ljubitelji hokeja na ledu, gde se u polufinalu Svetskog šampionata sastaju Kanada i Češka.

Na programima Sport kluba ljubitelji sporta moći će da isprate Čelendžer u basketu „tri na tri“ koji se održava u Novom Sadu, potom kvalifikacije za trku Formule jedan u Monte Karlu, finale Kupa Škotske, jedan susret Superlige Kine…

Kompletan program Arene Sport i Sportkluba pogledajte ispod:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter