0
Evropske lige

FOTO: FC BAYERN MUNICH

KUP NEMAČKE: Bajernova ‘dupla kruna’, Levandovski srušio Lajpcig, Koman ulepšao pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.19 u 23:10

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvajači su ‘duple krune’ u Nemačkoj, pošto su osvojili trofej u Kupu pobedom nad Lajpcigom rezultatom 3:0 (1:0).

Pričalo se o krizi u Bajernu, smenama i ostavci Nika Kovača… Međutim, on je svoj zadatak obavio i doneo Bavarcima dva trofeja, koja ni prošle sezone nisu imali.

Tačnije, upravo im je hrvatski stručnjak u finalu sa Ajntrahton oteo trofej, koji im je sada podario u velikom finalu protiv Lajpciga, koji nije uspeo da zapreti Bajernu.

Najviše mu je pomogao Robert Levandovski na terenu, koji je bio dvostruki strelac. Prvi pogodak je bio ključan, jer je pao baš u momentima kada je Lajpcig bio ofanzivniji.

Sjajno je skočio Levandovski i izvršio egzekuciju u svom stilu za vođstvo minhenskog tima u Berlinu.

Lajpcig se od tog šoka, jer nisu uspeli da materijalizuju svoju nadmoć u prvom delu meča, teško oporavio. Konačan nok-daun stigao je u nastavku.

Najpre je Kingsli Koman postigao prelep gol u 78. minutu, a konačnih 3:0 postavio je ponovo Levandovski za veliku radost Bajernovih igrača i navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter