1
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

KOSANOVIĆ ZA HS: Istekao mi je ugovor, pričaću sa Miškovićem da vidimo da li nam se poklapaju ambicije!

Objavljeno: 25.05.19 u 19:52

Fudbalski klub Napretka sezonu je završio na šestom mestu. Čarapani kreću u renoviranje stadiona, a postoji mogućnost da dođe do promene i na klupi.

HotSport saznaje da je treneru Napretka Miloradu Kosanoviću aktuelni ugovor sa klubom istekao, ali postoji mogućnost da i u narednoj sezoni vodi Napredak.

– Tekući deo prvenstva je gotov. U narednim danima sešću sa predsednikom kluba Markom Miškovićem, obavićemo zajedničke razgovore kada se vrati iz inostranstva. Želimo da vidimo da li se ambicije kluba poklapaju sa mojim i i na osnovu toga donećemo odluku o narednim koracima, istakao je Kosanović.

Iskusni stručnjak se na klupi Napretka nalazi od 2017. godine, pre toga vodio je Borac iz Čačka u dva navrata, Radnik iz Surdulice, Novi Pazar, Olimpiju iz Ljubljane, Šanksi, Dalijan, Crvenu zvezdu u dva navrata, Vuhan i Vojvodinu. Vodio je i reprezentaciju Malte, kao i Srbiju i Crnu Goru do 21 godine.

FOTO: STARSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter