17
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Marko Marin Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Šok za navijače Zvezde – crveno-beli spremni da se odreknu Marka Marina! Evo ko još odlazi…

Objavljeno: 25.05.19 u 10:20

Na sastanku rukovodstva i trenera Vladana Milojevića precizirana pojačanja, a sledi angažovanje proverenih igrača.


Poraz u finalu Kupa Srbije i niz partija ispod nivoa šampiona Srbije “teraju” rukovodstvo da u letnjem prelaznom roku mora da ojača tim za Evropu. I načelan plan je napravljen dva meseca unazad, a kako saznaje HotSport posle sastanka čelnika i trenera Vladana Milojevića utanačena je vizija ekipe i transfer lista. Za mnoge je iznenađenje da su u dogovoru sa klubom “slobodni” da promene boje u inostranstvu standardna tri člana odbrane!? Na spisku se nalazi desni bek Filip Stojković, štoper i kapiten Vujadin Savić i levi bek Milan Rodić. Procena je da posle dve sezone sjaja, došao trenutak za rastanak pored činjenice da su svi produžili ugovore. Ostaje da se sačeka sledeći potez…

FOTO: STARSPORT

Od igrača sa manjom minutažom neizvesna je dalja sudbina Gorana Čaušića, Lorenca Ebisilija, Stefana Hajdina… Najmlađi defanzivac možda dobije šansu mada se traži levi bek po Evropi. Ima nekoliko opcija, a pored Radovana Pankova iz Radničkog doći će još jedan stoper pošto za Srđana Babica postoji interesovanje. Rašid Sumaila i Džonatan Kafu su završili misiju sa crveno-belima i vraćaju se u Kuvajt i Bordo, a za narednu sezonu na spisku nisu Nenad Milijaš, koji je zavrsšo karijeru, kao ni iskusni golman Nemanja Supić, kom ističe ugovor.

FOTO: STARSPORT

I to nije sve, ukoliko dođu ponude za El Fardu Bena, Marka Marina i Branka Jovičića uslediće prodaja tokom leta ili najkasnije u avgustu. Nema šta, sveža krv je potrebna kao i dodatni kvalitet pošto je plan treći put dočekati jesen u Evropi.

0
0

17 Komentara

  1. Savic,stojkovic,rodic,causic,simic,marin,boaci,pavkov,milunovic ben sve to rasprodati.marin jeste bio dobar ali je komplikator.nema ni brzinu niti duel igru ,nista.na toj poziciji imamo ivanica ,ebesilia koji je igrac u oba smera ,i koji bi po meni mogao cak i da igra sa jovancicem u paru a ispred njih da igra ivanic .imamo erakovica pozadi.prodali smo terzica bezveze,sansu ceka gajic,imamo joveljica.dolazi onaj mladi spic iz crne gore a kao zamena ivanicu veljko nikolic.jirka i jevtovic na boku ,vukanovic je tu.vulic koji je vrhunski igrac.treba nam dva ozbiljna stopera brza i jedan provereni spic vezni red bez marina nam je super.i treba nam trener

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo, treba da ode Milojević, jer nije uspostavio igru u Zvezdi tokom celog proleća! Forsirao je stalno iste smešne afričke “kapitalce” i iste domaće “gromade”, koji su nas svi obrukali u hit-komediji “učešće C. Zvezde u grupnoj fazi LŠ”! Tokom uzvratne utakmice polu-finala kupa, Mladost-Zvezda, u Lučanima, režiser prenosa na TV ArenaSportu, je nekoliko puta prikazao čelnike Zvezde u loži stadiona i njihova smrknuta lica nezadovoljna prikazanom Zvezdinom igrom! Finale kupa i zasluženi poraz od Partizana je bio okidač da preuzmu stvar u svoje ruke! Epilog je poznat, naložili su “treneru godine” šta treba da uradi odnosno kojih igrača da se oslobodi, jer on to nije bio u stanju da shvati celu sezonu! Mislim, da su mu dali poslednju šansu da konačno uspostavi igru u Zvezdi, jer oseka gledalaca na finalu kupa i tokom celog proleća u SLS, jasno govori što gledaoci misle o igri Zvezfe ali o “treneru godine”!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je tačno ovo što piše u HS, ovo što se namerava u Zvezdi je trebalo još u januaru uraditi! Sada je kasno! Jer da su tada Zvezdu napustili naznačeni fudbaleri, Zvezda je mogla celo proleće da uigrava novi tim za Evropu, ovako je kasno, jer suviše malo vremena je ostalo do početka kvalifikacija! Ali, najjača je ova konstatacija gde se kaže da ukoliko dođu ponude za Bena i Jovičića, uslediće i prodaja ova dva igrača! Izvinite, ali ko će da kupi ove dve gromade posle onakvih njihovih utakmica u grupnoj fazi LŠ, gde su sa uspehom izveli tek po neki aut i to je sve bilo od njih! Ben i Jovičić mogu samo otići u fudbalski razvijene destinacije kao Kipar, Bangladeš, Pakistan, Kambodžu ili drugu ligu Kine pa neka povedu sa sobom i “trenera godine”, koji je veće razočarenje o svih igrača Zvezde, jer ništa nije uspeo ni da napravi igru u Zvezdi niti da promoviše barem 2-3 mlada igrača Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  4. ivanic i jovancic ja neznam nasta lice ti igraci a imamo odlicnog gobeljica koji moze igrati u gotovo svakom jacem prvenstvu poput engeske,spanije i nemacke.a niko
    nije znao,da ustopuje loptu vec strogo napucavanje bez igre po zemlji gde bi trbali,da trazimo sansu ali za takvo nesto trebao nam igrac poput veljka simica i gobeljica.
    nekad smo znali,da igramo presing na polovini protivnika sad u zadnje vreme kod miloja nezna se,ko sta igra a igra se samo po zraku lopta zemlju videla.nije.

    0
    0
    Odgovori
  5. marin i savic,da ostanu simic sigurno ima mesto u ovom timu zvezde dok izmena branka jovicica protiv partizana mi nikako nije bila jasna do momenta izlaska sa
    terena na poluvremenu pomeni bio daleko najbolji poedinac na utakmici.zvezdi trebaju igraci koji su brzi po bokovima stojkovic vec odavno ne lici na onog igraca koji je dosao u zvezdu nikako nemogu,da shvatim,da uz tolike igre jos uvek nezna da centrira u sesnaesterac na zadnjem veznom nema nikoga koji ima muda,da iznese brze loptu prema sredini zato nikako,da shvatim milojevica gde je u ovom timu veljko simic bas se oseca odsustvo simica koji voli,da igra po zemlji uz sve to mnogo se bori i trci.najgori poedinac na utakmici sa partizanom je upravo trener milojevic ako igraci nisu sposobni,da prenesu loptu preko sredine po zemlji i nezasluzuju,da igraju u timu crvene zvezde.stvarno smo uzasni u zadnje vreme otkako nema veljka simica koji je podneo dosta tereta a igra za dvojicu.ja neznam sta je igrao ivanic na poslednjoj utakmici sa partizanom daleko najgori igrac a miloje munja joveljica dok ivanic ostaje u sastavu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Stojković, Savić, Rodić napolje pod hitno, Jovičić i Ben samo u slučaju dobre ponude, Marin MORA da ostane. Dovesti obavezno iskusnijeg štopera i upariti ga sa Babićem, treba nam desni bek pod obavezno, na levom umesto Rodića staviti Gajića, Ebesilio u startnu kao vezni u paru sa Jovančićem, Marin ispred njih, napadači su nam okej, samo mislim da nam Boaći trenutno nije potreban. Rotirati Pavkova, Joveljića i Vukanovića, i biće to super sve

    0
    0
    Odgovori
  7. Zvezda ima igrače trenera nema. Nije znao da nađe mesto nijednom fudbaleru(Kafu, Meleg, Ivančić, Marin, Jirka, Simić, a pogotovo što su na terenu van forme bili Ben, Stojković, Ebesilio uništio, a čovek zna fudbal pogledajte na osnovu odigranih minuta koliko asistencije. MILOJEVIĆ NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter