2
Domaći fudbal

STOJKOVIĆ KAO RONALDO: Peharom u glavu Danila Pantića, o reakciji veziste Partizana svi pričaju! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.19 u 11:11

Partizanov golman mnogo bolje se snalazi sa loptom u rukama, nego sa peharom.

Dok su Saša Ilić, Zoran Tošić i Danilo Pantić davali izjavu za TV ArenaSport, pridružio im se Vladimir Stojković sa trofejem pobednika Kupa.

Međutim, u jednom momentu mu je ‘pobegao iz ruku’ i udario u glavu Danila Pantića, koji se osmah uhvatio za glavu i udaljio. Kada je ponovo stao ispred kamere, upitao je novinarku da li je pocepao arkadu i rekao:

– Jel me pocepao? Jeste… Ma, nema veze, sve su to čari.

Zatim je profesionalno dao izjavu o utakmici i pobedi nad Crvenom zvezdom (1:0), da bi po završetku obraćanja pred kamerom u šali dobacio:

– Kakav debil, udari me.

Nešto slično je pre par dana uradio Kristijano Ronaldo svom sinu na Juventusovoj proslavi titule šampiona Italije, a evo kako je to ‘iskopirao’ Vladimir Stojković:

0
0

2 Komentara

  1. Partizanovci dokazali da su bolji od Crvene Zvezde, sledi raspad sistema u CZ, a valjalo bi i Terzonjarka trajno udaljiti iz SRpskog fudbala, covek sa prljavom biografijom nije za stolicu Crvene Zvezde setite se da je nestao kad je trebao da odgovara, neka neko prijavi da se taj slucaj otvori dok ne zbrise ponovo, a koji ga stite, zajedno sa njim nek se pakuju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter