9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Ovo će boleti celog života…

Objavljeno: 23.05.19 u 23:04

Fudbaleri Crvene zvezde vidno utučeni su napustili svlačionicu nakon poraza od Partizana, a medijima se obratio jedino kapiten Vujadin Savić.

– Ne bežimo od odgovornosti. Mislim da je moja obaveza kao kapitena da se pojavim i kad je lepo i kada nije. Iskreno, veoma mi je teško, i svim saigračima. Utučeni smo jer na ovakav način završavamo sezonu. Poraz od Partizana uvek boli. Samo smo dva puta bili dobri od sedam derbija, sve ostalo smo se mučili, tako da…

Što se toka utakmice tiče, Savić ističe da nije presudio nedostatak borbenosti:

– Ne znam šta da kažem. Mislim da smo se borili, ali ne onako, na način na koji mi to umemo. Ja sam dužan da se izvinim svakom zvezdašu koji je bio na stadionu i svima koji su nas bodrili tokom sezone. Izvinite svi koji ste bili uz nas. Verujem da naredne sezone nećemo izneveriti, i nadam se da će navijači biti uz nas i dalje, iako smo svi zaslužili kritike.

Upitan da li je razlog poraza u mogućem potcenjivanju crno-belih, kapiten Zvezde je to odbacio:

– Potcenili Partizan nismo, Partizan ne smete da potcenite. Mislim da je moje mišljenje, ali i javnosti generalno da smo bolji. Zasluženo su pobedili, bili bolji, podigli trofej, još više boli što je na našem terenu. Ponavljam, svi do jednog zaslužujemo kritiku.

Gorak dobija na gorčini ukoliko se u obzir uzme sezona praktično iz snova:

– Sezona je bila fenomenalna, i u Zvezdi je svaka utakmica bitna. Kad je bilo najpotrebnije, pokazali smo da smo pravi, večeras nismo… Sledi odmor, što je i najgore jer je naredna utakmica za mesec i po, dva, i nemate šansu da dignete samopouzdanje i raspoloženje. Ovo će, bar mene lično, boleti ceo život, pogotovo jer je na godišnjicu finala protiv Borusije Menhengladbah kada je Zvezda izgubila 1:0, a moj otac igrao.

Za kraj, Savić je na pitanje da li je ovo bila najgora velika utakmica koju je Zvezda odigrala, rekao:

– Sigurno. Bar mislim da jeste. Igrali smo i ranije slabo, ali smo prolazili. Recimo u Salcburgu, nismo bili bolji ali smo prošli. Zaslužili prolaz, jer smo bili tim. Ovu polusezonu nismo bili to mi, sem utakmica protiv Radničkog iz Niša i prošlog derbija, zaključio je Savić.

(Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski i Stefan Smuđa)

0
0

9 Komentara

  1. Pa jasno je da se dovode pojacamja u koje interesna grupa moze da se ugradi.to je naravno sve s klasa jer dobar igrac ne daje nikom od svog ugovora.gde su sada oni koji su hvalili miloja,pavkova,bena i mnoge druge.imali smo ogromnu kolicinu srece u eropi,a kuci vise nam je penala svirano nego za zadnji 10 godina,tim nema igru od kako je miloje dosao ispadamo sigurno u prvom kolu od bilo kog

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivanica i Marina slobodno tri lige nize u SRbiju na dokvalifikaciju eto toliko o vasim pojacanjima, Bena i Boacija i u zonasku ligu moze, ma dajte bre to su odjacanja koja namestaljke mogu da dobijaju, pa da su klasa bili bi za PSZ ili Celsi itd, kome price prodajete i prosipate, a trener tu bi se tek moglo ispisati i u pdf formatu, ukratko, ni za omladinsku skolu CZ a kamol;i Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sezona je bila fenomenalna uz namestanje za vas, na kraju Partizan vam pokazao da ste daleko od klasa ekipe, zato sad ostaje da kukmavcite, a ostale lekcije vam slede u narednom periodu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Eeee jadni Savicu ostade ti bez duple krune, decko kad se bira najbolji klub u Srbiji gde bi mogao da napredujes, ONDA SE BIRA PARTIZAN, sad je samo prosecan tim za tebe, jer ni u Zvezdi nisi nesto dokazao, biraj treca, cetvrta liga u Srbiji, i Teleoptik bi za tebe bio vrh za napredovanje, sad kukanje i plakanje kod kuce uz Smoki i limunadu, caoooos gubitnikoooos.

    0
    0
    Odgovori
  5. Levu stranu nemamo još od odlaska Radonjića, a pametnjakovići prodali malog Terzića koji je mogao da to pokriva. Rodić je totalno van forme, a Ivanić nije levo krilo.

    0
    0
    Odgovori
  6. SRAMOTA prodajte sve nazovi pojacanja pustite decu oni Nasi da igraju juniore zadrzati a Ove druge pustiti da odu dosta Afrikanaca Brazilaca Crnogoraca Nemaca propalih nasih koji se vracaju.Prosarati po Evropi i Svetu videti nase mladice poput Svilara a ima ih mnogo dovesti u Zvezdu ili Partizan krajnje je vreme .

    0
    0
    Odgovori
  7. Provlacili ste se uvek,KRASNODAR recimo kada borjsn vadi loptu iz mreze,a sudija ne vidi a o samo idemo dalje,i jos slicnih situacija golovi iz auta,cela nacija vidi samo vi ne vidite,nepostojeci pensli,i td,i td…..titulu sto ste osvojili zahvalute predsedniku eto toliko o vama kako ste bolji,sudije vas gurale kroz celo prvenstvo!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • И вас су гурале, само сте толико лоши, да не умете да дате гол….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter