1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POHOD NA DUPLU KRUNU: Milojević šalje najjači sastav na teren!

Objavljeno: 23.05.19 u 10:45

Jedina izmena iz prethodnog 160. večitog derbija je povratak u tim kapitena Vujadina Savića umesto kažnjenog Srđana Babića.

Cilj Crvene zvezde je da istorijsku sezonu završi sa još jednim trofejom u Kupu Srbije i posle 2007. godine se okiti duplom krunom. Za ovu misiju trener Vladan Milojević se odlučio, kako saznaje HotSport, za proverene adute i igrače koji su tokom takmičenja na tri fronta imali najveću minutažu. Uslediće jedna promena u odnosu na poslednji megdan od pre mesec dana kada je domaćin slavio (2:1) i kažnjenog Srđana Babića zameniće kapiten Vujadin Savić.

Ostali članovi poslednje linije ispred Milana Borjana su standardni, a pomagaće im Branko Jovičić i Dušan Jovančić. Na bokovima posao bi trebalo da odrade El Fardu Ben i Mirko Ivanić, dok se dosta očekuje od kreacija Marka Marina. Ponovo će borbu sa odbranom rivala voditi Milan Pavkov. U kombinaciji nije Ričmond Boaći koji se nije oporavio od povrede.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Ivanić, Marin – Pavkov.

0
0

1 Komentara

  1. Pogotovo sa Stojkovicem , Jovicicem , Savicem , Benom . Umesto sa u spic stavi Joveljica i Pavkova u tandemu a onda da pravi tim koji ce ih bombardovati sa loptama i pasovima on opet igra ziheraski sa jednim spicem i sta se uradi u kontri uradi. Alo covece opravdaj vec jednom toliko ulozen novac u tim i tu titulu trenera godine .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter