14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ POSLE FINALA: Ostaje žal, nova šansa sledeće sezone…

Objavljeno: 23.05.19 u 21:15

Crveno-beli više od jedne decenije čekaju na duplu krunu.

Dobru sezonu nisu uspeli da začine osvajanjem trofeja u Kupu Srbije, jer ih je u finalu zaustavio ‘večiti’ rival.

Nisu crveno-beli uspeli da nametnu prepoznatljivu igru, a trener tog kluba Vladan Milojević istakao je da ostaje žal za propuštenom prilikom.

– Trebalo bi da napravimo analizu i vidimo šta su greške. Želeli smo žarko, ali to očigledno nije bilo dovoljno danas. Sezona je bila dosta dobra za nas, ali ostaje žal što je nismo krunisali trofejem u Kupu. Sada imamo vremena da se odmorimo, uđemo dobro u narednu sezonu i stignemo do pehara u ovom takmičenju, rekao je Milojević za ‘Arenu’.

0
0

14 Komentara

  1. Da ima i trunke morala izvinio bi se navijacima kakvih nema niko na svetu,al je voda (pare) usla u usi i postoji samo instikt odrzanja kao kod stoke

    0
    0
    Odgovori
  2. “MILOJEVIĆ POSLE FINALA: Ostaje žal, nova šansa sledeće sezone”. Šta novo ti možeš da ponudiš Zvezdi?! Apsolutno ništa! Izuo si se protiv Napretka i Čukaričkog u SLS, kao i protiv Mladosti i Partizana u Kupu! Potpuno si me razočarao! Zar ti broj gledalaca na Marakani sve ne kazuje?! Dovešćeš nove “kapitalce” iz Afrike i ponovo ćeš oterati Zvezdine talente u treću ligu da se “kale”! Ponovo ćeš forsirati do besvesti 32-godišnjeg Bena i najnovije drugorazredne afričke “kapitalce”, koji tek treba da dođu. Ponovo Zvezda neće imati igru! Ovaj put nećeš ništa učiniti sa Zvezdom! Ispašćemo u 3. kolu kvalifikacija, jer ti nisi sposoban ništa pozitivno da uradiš! Dokazao si se ovog proleća u SLS i Kupu Srbije! Smeniće tebe gledaoci, isto kao što su i Grofa! Ali, tada će biti kasno, jer će još jednu godinu pojesti skakavci!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja kao veliki cigan,ili rom kako ovi vole da kazu nase komsije…..Miloje bilo je fino,ali morao si otici prije ovog PLADNJA,a znao si da ce biti serviran od strane „Vlasti“…Samo dvije stvari te cine velikim ili osvajas ili od pogane vlasti gutas kupoveee..iiii lovis glasove…..pametnom dosta….Jos ovo,sramno je bilo za 90 min.niti i jedna sansa…Fuj!Idi dok si mlad……dok imas vremena….

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao zvezdas moram priznarti da je veceras partizan bio bolji rival i zasluzeno osvojio kup,milijevicu bas zameram sto nije sportski cestitao partizanu na osvojenom kupu,nego samo kao ustva daje neke izjave kao nije nas htelo,a od cestitke rivalu nista,pi tome se vidi njegova velicina da je mali kao covek,videlo se po tim da ne NARCISOIDNA OSOBA,sto nije u renomeu gospodstva kluba!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Daj boze miloje da ti neko iz druge lige kine da ponudu,al pazi kad odlucujes,tamo nema trenera koji nisu trenirali nijedan klub

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa ovaj miloje nije normalan.on misli da i iduce godine vodi zvezdu.potpuno ga je razbio covek koji nikada nikog nije trenirao,zvezda igra gore nego ikad u svojoj istoriji,a neki dobri rezultat su posledica ogromne srece koju smo imali.gde su sada oni koji su pricali bajke o pavkovu,benu,milunovicu….sada nas ceka prelazni rok i 15 novih igraca koji ce se najaviti kao zvezde a korist ce imati samo interesna grups i miloje koji se tu dobro uklopio.zelim ti miloje da sanjas savu milosevica sledecih godinu dana i ako mozes nesto i naucis

    0
    0
    Odgovori
  7. Nikada nisi bio pravi sportista.. Moraš da čestitaš kada si nadigran i nadmudren od protivničke ekipe i trenera.. Partizan zasluženo…

    0
    0
    Odgovori
  8. “Trebalo bi da napravimo analizu i vidimo šta su greške”. izjavio je za”ArenaSport”. posle utakmice dvostruki “trener godine”! Ovu otrcanu rečenicu od upotrebe, “trener godine” izjavljuje posle svake lose igre Zvezde ovog proleća! Evo skoro godinu dana pišem po portalima da Zvezda igra sporo, jalovo, neborbeno i bez energije! To se i noćas potvrdilo! Zamislite, Zvezda je uputila samo 2 (dva) udarca u okvir gola Partrizana u 96 minuta! “Tim igra onako kako ga trener spremi”(Fabio Kapelo).

    0
    0
    Odgovori
  9. Veliki sportista Milojević. Nijednom rečju nije rekao da čestita Partizanu na zasluženoj pobedi. Nismo isti i nikada nećemo biti.

    0
    0
    Odgovori
  10. Милоје ово је било очајно. Тотално без идеје. Без иједне праве шансе.

    Надам се да ће аларми да се попале иначе пуцамо у Европи још у јулу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter