0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINE LEGENDE SAGLASNE: Dupla kruna bi ukrasila fenomenalnu sezonu!

Objavljeno: 22.05.19 u 19:02

Crveno-beli će imati priliku da dobru sezonu začine duplom krunom.
Na tom putu im stoji još samo jedna, ali ne tako laka prepreka u vidu ‘večitog’ rivala.

Nekadašnji asovi kluba iz Ljutice Bogdana uvereni su da bi ova generacija mogla da posle dugo godina osvoji dva domaća trofeja.

– Bodovna razlika u prvenstvu je pokazatelj odnosa kvaliteta. Crvena zvezda je više nego zasluženo osvojila titulu, ima najbolji i najkvalitetniji tim u Srbiji što potvrđuju uspesi i nadam se da će se i ove jeseni plasirati u Ligu šampiona. Prethodno sledi poslednji duel ove sezone koji nagoveštava spektakl, a ja sam uveren da će trofej završiti u našoj klupskoj vitrini, rekao je Mihajlo Pjanović.

Reči hvale na račun crveno-belih imao je i Branko Bošković.

– Dosadašnji rezultati govore da je ovo fenomenalna generacija, ostvarili su brojne uspehe i nadam se da će ih upotpuniti osvajanjem najmasovnijeg takmičenja. Aktuelni stručni štab i rukovodstvo su izveli crveno-bele na pravi put i bilo bi lepo da nastave tako, izjavio je Bošković i nastavio:

– Imamo bolji tim, ali u derbiju to nije garancija. Ipak, očekujem da motivisani i da uz podršku Delija stignemo do pobede.

Nekadašnji napadač kluba iz Ljutice Bogdana, Nenad Jestrović, najavio je da će podržati klub sa tribina.

– Zvezda deluje moćno, pobeđuje i kad ne igra na najvišem nivou. Fenomenalnu sezonu bi, posle Lige šampiona i odbranjene titule, ukrasila dugo priželjkivana dupla kruna. Nadam se da će nam se ta želja sutra ispuniti. Imamo prednost kako na psihološkom planu, tako i po pitanju igračkog kadra, a ja se nadam da ćemo to iskoristiti. Jedna je utakmica u pitanju i u toj situaciji je sve moguće, ipak se nadam da će crveno-beli stići do trofeja, rekao je Jestrović.

FOTO: STARSPORT

 

Prilika da Crvena zvezda osvoji duplu krunu posle 12 godina razlog je zbog kojeg bivši igrači pozivaju zvezdaše da još jednom budu dodatna snaga.

– Ovo je jedna od najboljih sezona u poslednjih 15-20 godina. Veliko je zadovoljstvo što Vladan Milojević ostaje na čelu sručnog štaba i nadam se da ćemo uoči novog ciklusa osvojiti još jedan trofej. Biću na stadionu da podržim šampione, sa decom, porodicom, prijateljima, kumovima, rekao je Ognjen Koroman.

Sličan stav ima i Dejan Ilić.

– Sjajna sezona se bliži kraju, dugo očekivana Liga šampiona, poptuno zaslužena titula i veoma bih bio srećan da se uspesi nastave u kontinuitetu. Već sutra imamo priliku da osvojimo Kup Srbije i sa duplom krunom završimo sezonu, rekao nekadašnji vezni fudbaler i dodao:

– Derbi je specifična utakmica, mislim da je kvalitet na našoj strani i očekujem pobedu. Očekujem pun stadion, zvezdaši su pokazali po ko zna koji put da su bez premca, znaju da naprave atmosferu i uvek su 12. igrač. Naravno, i ja ću podržati Zvezdu sa tribina, bio sam i na prethodnom derbiju, a dolazim na svaku utakmicu kad god mi to obaveze dozvole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter