0
Fudbal

ŠTA GA SVE NEĆE SNAĆI: Nova životna drama Ikera Kasiljasa! (FOTO)

Objavljeno: 22.05.19 u 00:02

Nakon što je doživeo srčani udar i zbog toga okončao bogatu karijeru, sada se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom suočila njegova supruga.

Iker Kasiljas proživljava verovatno najteže momente u životu. Nakon što je preživeo napad srca i još uvek se od toga oporavlja, njegova supruga i lepa sportska novinarka Sara Karbonero ima takođe veliki problem.

Njoj je dijagnostifikovan tumor jajnika, i to maligan, zbog čega je već obavila jednu operaciju. Tim povodom se oglasila na Instagramu i tako obavestila javnost.

– Još se nismo oporavili od straha, a život nas je iznenadio ponovo. Ovoga puta je dodirnuo mene, i reči sreće od šest slova ja se mučim da izgovorim. Pre nekoliko dana na pregledu doktor mi je ustanovio maligni tumor jajnika. Već sam imala i operaciju i sve je prošlo kako treba.

– Na sreću uhvatili smo ga u ranoj fazi, ali imam još nekoliko meseci terapije. Smirena sam i samouverena da će sve ispasti dobro. Znam da će put biti težak, ali sa srećnim krajem. Imam podršku porodice i prijatelja i sjajan medicinski tim. – napisala je Sara Karbonero.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter