2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI POTEZI MILOJEVIĆA: Zvezdu će činiti ’26 odabranih’ – još jedan fudbaler se penzionisao bez pompe

Objavljeno: 21.05.19 u 12:42

I definitivno je jasno da će Vladan Milojević i sledeće sezone voditi crveno-bele.

Šef struke Crvene zvezde je tako već napravio plan za dolazeće izazove ovog leta.

U takmičarskom pogonu Milojević će sledeće sezone imati 23 igrača plus tri golmana. Već sada se zna da tu neće biti Alekse Terzića koji je pojačao Fiorentinu, kao ni Rašida Sumaile i Džonatana Kafua čije se pozajmice završavaju, a ni Nenada Milijaša koji se penzionisao, baš kao i Nemanja Supić koji se u 37. godini odlučio na isti potez.

Njegovo mesto će zauzeti mladi golman Stanković, dok će pri prvom timu biti i talentovani čuvar mreže Gordić koji je produžio ugovor sa Zvezdom.

Kako HotSport saznaje, napravljen je dogovor između stručnog štaba i rukovodstva prvaka Srbije gde će se igrači dovoditi tek nakon smanjenja igračkog kadra, odnosno odlazaka.

0
0

2 Komentara

  1. “Kako HotSport saznaje, napravljen je dogovor između stručnog štaba i rukovodstva prvaka Srbije gde će se igrači dovoditi tek nakon smanjenja igračkog kadra, odnosno odlazaka” piše u tekstu! Ovo je dokaz da se u Zvezdi radi bez plana i programa, jer o timu Zvezde za nove evropske kvalifikacije je trebalo misliti u januaru, a ne sad kad do novih kvalifikacija ima meseca dana! Čim je u decembru ispala iz LŠ, Zvezda je trebala da se tada oslobodi onih igrača koji nisu zadovoljili a naprotiv Zvezda je sa njima produžila ugovore i forsirala ih čitavog proleća! Gde je tu zdrava logika?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter