6
Evropske lige

FOTO: KK Partizan

MIJAILOVIĆ: Partizan više niko neće varati na ‘fore’, Lendejl nije potpisao ništa, naš je igrač!

Objavljeno: 21.05.19 u 17:24

Iako su litvanski mediji preneli da je Džok Lendejl novi košarkaš Žalgirisa, Ostoja Mijailović tvrdi drugačije.

Pojedini mediji preselili su krilnog centra Partizana u Litvaniju, a po svemu sudeći  prelazak u Žalgiris nije gotova stvar, a postoji mogućnost da Lendejl ostane u crno-belom dresu i naredne godine. Ovu informaciju preneo je Telegraf, a tvrdi Ostoja Mijailović predsednik Partizana.

Lendejl je sto odsto igrač Partizana, Na lični zahtev dobio je dozvolu da ode u Ameriku na nedelju dana kako bi se lečio. To je odobreno, a kada je to objavljeno u medijima se pojavila vest da je igrač Žalgirisa, kojem čak iz tog kluba žele dobrodošlicu. Ovo prvo što sam rekao je istina. Da li će on otići u Žalgiris ili neki drugi klub još uvek se ne zna, rekao je Mijailović.

Predsednik Partizana podsetio je da Lendejl nije slobodan igrač i da su obaveze koje ima prema Partizanu još uvek na snazi.

Lendejl nije slobodan igrač. On do kraja sezone ima obavezu da bude u klubu. Na kraju sezone može da ode uz veliko obeštećenje na koje imama pravo da se pozove. Lendejl nije potpisao ništa. Za mesec dana on može da bude Žalgirisov, ali kada se ispune uslovi iz klauzula i obaveze prema Partizanu koje nisu male. Mi smo na vezi sa Žalgirisom, ukoliko se dogovorimo, daćemo svoje saopštenje po tom osnovu, rekao je Mijailović.

Nezvanično, obeštećenje za Lendejla iznosi 300.000 evra.

– Partizan nije i više nikada neće biti klub koji može biti prevaren na neke fore. Sve se zna, sve je propisano, sve prate dokumenti i ne može biti nikakvih problema. Sve u svemu, eventualnim odlaskom Lendejla, ili bilo koga drugog, Partizan će dobro zaraditi, a novac uložiti pametno, poručuje Mijailović koji je ostavio mogućnost da Lendejl ostane u Partizanu i da zajedno sa crno-belima naredne godine igra u Evroligi.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj limar samo lupeta.Kakvu Evroligu on stalno spominje kao pokvarena ploča ? Ni po jednom kriterijumu Partizana ne sleduje pozivnica,rezultatom u Aba ligi to nije zaslužio,ako bi nekome iz Aba lige davali specijalnu pozivnicu onda je normalno da je dobije Budućnost kao finalista.

    0
    0
    Odgovori
      • Zvezda je jednu Evroligu igrala,kada su prevarili Igokeu,drgu umesto Cibone,a treću kada je Mega unapred rekla da je to ne interesuje,znači ovu sledeću igra zasluženo.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter