Posle sastanka sa ljudima iz Zvezde dogovorili smo se da je najbolje zbog problema sa povredama tokom čitave sezone da se spremam za evropske kvalifikacije – poručio je sjani napadač.

Na konačnom spisku igrača Gane za Kup Afrike koji se tokom juna igra u Egiptu nema Ričmonda Boaćija, koji je protekle sezone imao dosta problema sa povredama. Napadač Crvene zvezde u eskluzivnom razgovoru otkriva da je postigao dogovor sa selektorom Apijom, koji ga je zatim oslobodio obaveza za predstojeće takmičenje.


– Nisam u potpunosti spreman da mogu maksimalno da igram za Ganu i to je jedini razlog što nisam na konačnom spisku. Bio sam iskren i korektan prema saigračima i selektor Apija mi je dao dozvolu da se spremam za novu sezonu i rekao da na mene ozbiljno računa u budućim akcijama selekcije – kaze za HotSport Boaći.

FOTO: STARSPORT

Golgeter crveno-belih hoće da potpuno spreman dočeka pripreme u junu.
– Razgovarao sam sa direktorom Zvezdanom Terzićem, trenerom Vladanom Milojevićem i menadžerom Ivicom Pavlovićem na sastanku. Odlučili smo da je najbolje da od starta krenem da radim punim gasom pošto nas čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Jasan je plan da ce crveno-beli imati bitnog aduta za Evropu.
 Žao mi je što su me povrede omele da imam bolji učinak, ali nadam se da je završeno sa pehovima i pred nama su za manje od dva meseca novi zadaci. Želimo da ponovo budemo deo elitnog takmičenja – poručio je na kraju Boaći.

FOTO: STARSPORT

Od povratka iz Kine krajem avgusta Boaći je postigao jedanaest pogodaka, a poslednji meč je odigrao na startu plej-ofa, kada je dva puta pogodio mrezu Radničkog iz Niša. Zvezda i Boaći nastavljaju zajedno sto je najvaznije za armiju navijača.