0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

30. ROĐENDAN ‘DELIJA’: Koreografija, vatromet i fešta po nevremenu, najbolji uglovi slavlja koje ni led nije mogao da pokvari (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.19 u 16:25

Crvena zvezda je juče podigla 30. pehar namenjen šampionu države, a najvatreniji navijači crveno-belih ‘Delije Sever’ su proslavile 30 godina postojanja.

Od prvog do poslednjeg minuta fešta na našem najvećem stadionu. ‘Sever’ je igrače dočekao sa koreografijom broja 30 i grba kluba aludirajući na broj osvojenih titula. Kasnije su usledile pesma i ‘piro žurka’.

Drugo poluvreme ‘Delije’ su posvetile svojoj tribini. Proslavljen je 30. rođendan uz sjajnu koreografiju dvorca iz bajke uz pesmu ‘U svetu postoji jedno carstvo’. Upaljeni su strobovi, a lansiran je i vatromet.

(Izvor: YouTube/DSBEOGRAD – Делијe Север Београд)

Svet je danas i obišla slika žurke na severnoj tribini dok je Beograd zasipao do sada neviđeni grad, led je padao sa neba, ali ni to nije moglo da pokvari slavljeničku atmosferu.

(Izvor: YouTube/FCRedStarBelgrade)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter