0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NAD NAPRETKOM: Ogromna je čast biti deo Crvene zvezde

Objavljeno: 19.05.19 u 23:13

Pobedom fudbalera Crvene zvezde 3:0 nad ekipom Napretka, Crvena zvezda spustila je zavesu na superligašku sezonu. Fenomenalna proslava 30. šampionske titule i ovacije našim igračima i treneru obeležili su veče na Marakani.

– Neverovatno! Prelep je osećaj i ogromna je čast biti deo Crvene zvezde. Sada možemo da kažemo da smo uradili nešto, imamo trofej u rukama, i to jubilarni 30. po redu. Srećan sam što su navijači prepoznali trenutak i došli u velikom broju da nas pozdrave i proslave sa nama. Za ovaj dan smo vredno radili od početka sezone i uživali smo u svakoj sekundi proslave. Najlepše mi je kada vidi svoje igrače srećne i nasmejane, i njima je puno srce zbog ovog trofeja – rekao je šef stručnog štaba Vladan Milojević

Neverovatan aplauz izazvao je izlazak Zvezdinog stratega na ceremoniji dodele trofeja.

– Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Zaista je to nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji. Uprkos jakom neveremenu, koje je čak bilo praćeno gradom, nisu ni u jednom trenutku prestali sa pesmom. Šta više, bili su sve glasniji kako je kiša jače padala i time pokazali da su jači i od vremenskih nepogoda.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je zadovoljstvo zbog prikazane igre.

– Loši vremenski uslovi donekle su pokvarili utisak celokupnog meča, ova utakmica je mogla da bude još sadržajnija, ali svi koji su gledali mogli su da uživaju u želji i borbenosti koja je rezultirala pobedom. Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitrtnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije – poručio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter