0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIČA GODINE: Nije se videlo u prenosu – Sale oduševio prepričavanjem šta mu se dogodilo tokom ‘počasnog kruga’ u Humskoj

Objavljeno: 19.05.19 u 21:36

Saša Ilić je danas odigrao poslednju utakmicu na stadionu u Humskoj.

Rezultatom 2:0 Partizan je porazio Proleter u poslednjem kolu Superlige ove sezone.

Ujedno, ovo je bila poslednja utakmica Ilića u Humskoj, a poslednju utakmicu u dresu Partizana igraće na stadionu ‘Rajko Mitić’ u finalu Kupa Srbije. Posle izlaska u 82. minutu utakmice protiv Proletera, sa sinom Nikšom, Saša Ilić je napravio ‘počasni krug’.

– Sada mi je malo lakše da pričam, najupečatljiviji momenat je kada sam bio zamenjen i dok sam trčao sa sinom ‘počasni krug’. Primetio sam decu koja skupljaju lopte kako plaču. To mi je ulilo snagu, radi se o deci Partizana iz mlađih kategorija. Nadam se da će u budučnosti neko od njih ispisati istoriju Partizama. Spremio sam govor, ali sam znao da neću moći da iznesem to. Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi dali podršku svih ovih godina, svim trnenerima od omladinaca i svih kategorija koje sam prošao, pa i u prvom timu. Svim saigračima koji su deleli lepe i manje lepe momente sa mnom. Svojim roditeljima i sestri jer su me naučili da volim Partizan, kako ga volim. I na kraju Tijani, Nikši i Nevi jer ne bi trajao ovoliko koliko trajem da nije njih.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter