Ovogodišnje prvenstvo se završava danas, a surdulički superligaš poslednju utakmicu ove sezone odigrava na domaćem terenu i dočekuje ekipu Mačve iz Šapca.

Skor dveju ekipa je nerešen 2:2 (1:0 u Surdulici, 1:2 u Šapcu). Rasterećeni rezultata i pozicioniranja na tabeli u meč koji ništa ne rešava postava Radnika ulazi ipak ofanzivno i pred svojom publikom planira da se predstavi u najboljem svetlu kao i u prilikama dosadašnjih domaćih prvenstvenih utakmica.


Trener Radnika Milan Milanović nimalo ne razmišlja o nekom poslednjem razigravanju ekipe, naprotiv, izričit je u tome da, iako neće biti nešto prevelikog takmičarskog žara igraće se napadački.

– Mislim da ćemo obraćati pažnju više na napade nego na odbranu, što nam je i bio cilj u celoj sezoni, ali ipak je takmičenje takmičenje.Što se tog takmičarskog izazova tiče ne postoji ni kod nas ni kod gostiju. Podsećamo da smo se obezbedili još pre nekoliko kola i mislim da ćemo imati jednu lepu utakmicu, da će biti opuštenija. Sa druge strane nije nam cilj da tek izađemo na teren i razigravamo se već nam je želja da pobedimo što će nam značiti da ostanemo deveti, ili ti prvi u ovom delu tabele – dodaje Milanović.

Uprava kluba iz Surdulice odlučila je da za poslednji ovosezonski meč svoje navijače časti besplatnim ulazom. Početak utakmice je u 19 časova, a kapije Gradskog stadiona u Surdulici biće otvorene sat i po pre meča.