0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI SAIGRAČ BIRANIM REČIMA O MILIJAŠU: Nisi morao da nosiš traku, jer se i bez nje znalo da si kapiten!

Objavljeno: 19.05.19 u 15:00

Crveno-beli danas će odigrati poslednju utakmicu u ovoj sezoni.

To će biti prilika da se proslavi osvajanje 30. titule šampiona, ali i na pravi način isprati kapiten Nenad Milijaš u penziju.

Čovek koji je sa klubom iz Ljutice Bogdana osvojio pet šampionskih titula i dva Kupa, te preko 250 nastupa ušao je u istoriju ovog kluba, tri je oblačio dres Zvezdi i ušao u srca navijača. Vezista je ispisao rekord i po broju osvojenih titula od raspada Jugoslavije, a nalazi se među 15 igrača sa najviše nastupa.

Navijači i bivši asovi kluba sa Marakane danima iza nas opršaju se od kapitena, a poslednja u nizu stigla je poruka igrača malzijske Meleke, Luke Milunovića. Njih dvojica su skoro dve sezone zajedno igrali u Crvenoj zvezdi, a dvadesetšestogodišnji napdač putem društvenih mreža česitato je nekadašnjem kapitenu odlazak u penziju.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Milijaš je crveno-beli dres nosio u tri mandata, prvi put od 2006. do 2009. godine, potom od 2012. do 2014. i poslednji put od 2017. do sada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter