1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EMOTIVNO PISMO SAŠE ILIĆA: Dođite da se zajedno oprostimo od mog svetog dresa!

Objavljeno: 18.05.19 u 17:33

Saša Ilić odlazi u legendu i nema navijača Partizana koji ravnodušno gleda na to. Upravo se Ilić kratkim saopštenjem obratio javnosti.

Crno-bele je vodio do najvećih uspeha kluba u novoj istoriji, bio je uz klub kada je teško i kada se slavilo. Borbenost mu nikada niko nije mogao osporiti, a kao kapiten bio je uzor mladim igračima, a neki od Ilićevih bivših saigrača, ali i protivnika na terenu danas imaju velike karijere.

Utakmica protiv Proletera igra se u nedelju od 19 časova, ulaznice se prodaju po simboličnoj ceni od 22 dinara, baš taj broj nosi Ilić, a Partizan ga nakon sutrašnje utakmice povlači iz upotrebe. Putem zvaničnog sajta javnosti se obratio i kapiten Saša Ilić.

Dragi navijači, u nedelju 19. maja 2019. godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadaionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra sve prođe sportski, fer i korektno, baš kao što je bila i moja karijera, rekao je Saša Ilić.

FOTO: STARSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter