0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

SVE JE DOBRO: Iker Kasiljas iznenadio javnost poslednjom izjavom! Povlačenje, kakvo povlačenje?!

Objavljeno: 17.05.19 u 22:33

Evropa je ostala šokirana kada se pojavila vest o Infarktu Ikera Kasiljasa, potom je usledila informacija o penziji, ali tu nije kraj.

Izgledalo je da će Evropa ostati uskraćenja uživanja u bravurama sjajnog španskog golmlana Ikera Kasiljasa koji je nedavno na treningu Portoa zadobio infarkt. Uz dosta sreće, prisebnosti njegovih saigrača i medicinskog osoblja Kasiljasu je pružena prva pomoć i brzo je sproveden u bolnicu.

Tada se pojavila informacija da će zbog srčanih problema Iker Kasiljas da se povuče iz fudbala. On je ipak šokirao javnost rekavši da još nije vreme za penziju.

– Povlačenje… doći će dan kada ću morati da se povučem. Molim vas, dozvolite mi da ja objavim tu vest kada trenutak bude došao. Juče sam imao pregled kod doktora Filipa Makeda. Sve je dobro, to je velika vest koju želim da podelim sa vama, rekao je Kasiljas na društvenim mrežama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter