0
Evropske lige

FOTO: YouTube

‘SKAJ’ DAO KAO HITNU VEST: Jović potpisao za Real, evo koliko će zarađivati po sezoni!

Objavljeno: 16.05.19 u 19:40

Dok Real Madrid ne potvrdi nište ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo, ali po svemu sudeći Luka Jović je novi fudbaler ‘kraljevskog kluba’.

Posao je završen! Luka Jović je novi napadač Real Madrida! Bar je tako ako je verovati ‘Skaj sportu’, a što ne bismo kada je reč o jednom od najprestižnijih medija u Evropi i svetu. Britanci tvrde da je posao zaključen i čeka se samo da Ajntraht i Real završe aktuelnu sezonu.

Po informacijama do kojih je došao ‘Skaj sport’, Real Madrid je na ime obeštećenja Ajntrahtu uplatio 52,4 miliona funti ili prevedeno u evre 60 miliona. Takođe, otkrivena je i plata Srbina na ‘Santjago Bernabeiu’, a ona bi trebalo da bude deset miliona evra godišnje. Ugovor je potpisan na pet godina.

Luka Jović je ove sezone za Ajntraht iz Frankfurta odigrao 47 utakmica i postigao je 27 golova. Od toga 17 u Bundesligi i deset u Ligi Evrope. Ako je tačno, Luka neka je sa srećom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter