0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOVAN PANKOV ZA HOTSPORT: Pregovaram sa Zvezdom, otišlo se daleko…

Objavljeno: 16.05.19 u 21:08

Radovan Pankov izborio se za mesto štopera u idealnom timu Superlige Srbije, a po završetku ceremonije govorio je za HotSport.

Štoper Radničkog iz Niša je prvo govorio o laskavom priznanju jednog od najboljih štopera Superlige Srbije zbog kog je i došao u Beograd.

– Prva nagrada za mene, nadam se ne i poslednja. Velika čast za mene, zasluga ide celom timu, klubu, šefu Lalatoviću na prvom mestu i navijačima koji su dolazili tokom sezone – počeo je priču Radovan Pankov.

‘Zlatni orlić’ sa Novog Zelanda je priznao da se u Srbiju vratio kako bi se ponovo ‘lansirao’ u prvi plan i da je u tome uspeo.

– Verovao sam u sebe, vratio sam se u Srbiju da se ponovo ‘lansiram’ u prvi plan, uspeo sam u tome. Idem sad dalje, neću stati.

Radovan Pankov je potvrdio da pregovara sa Crvenom zvezdom i čini se da je pitanje dana kada će potpis pasti.

– Zvezda je i dalje moja prva opcija i želja, voleo bih da se ostvari, videćemo šta će biti narednih dana i nedelja. Priča se o Astani, ali mene niko nije zvao, ni sa kim nisam otišao tako daleko u pregovorima kao sa Zvezdom – zaključio je Radovan Pankov u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter