U finalu Kupa Srbije igraće Crvena zvezda i Partizan, ali još uvek nije poznato gde će se odigrati utakmica 23. maja.

Vest od jutros je glasila da će se finale iz Niša preseliti u Beograd. Tačnije, da Crvena zvezda i Partizan isto žele. Ipak, nekoliko sati kasnije ‘večiti’ su blizu toga da otvore novo ‘bojište’.


Naime, nove informacije koje stižu do HotSporta glase da je Crvena zvezda za to da se finale kupa preseli za Beograd, dok Partizan sad nema ništa protiv da se dva tima za pehar bore u Nišu.

Crvena zvezda je spremna da pošalje zahtev FS Srbije za pomeranje u Beograd, ali to ne mora da znači ništa. Partizan je prošle godine tražio da se finale sa lučanskom Mladosti odigra u Beogradu, a ne u Surdulici, ali je taj zahtev FS Srbije odbio.

Ipak, čini se da se u ovom slučaju neće pitati ni Zvezda, ni Partizan, već policija. Veliko je pitanje da li organi reda i mira mogu da obezbede meč koji se igra 240 km od Beograda, a na tom putu da se ne sretnu četiri navijačke frakcije.

Jeste da se i finale košarkaškog kupa igra u Nišu, ali se ovde radi o mnogo većem broju ljudi koji bi krenuo na jug zemlje. Nož i pogača su u rukama MUP-a, ali i FS Srbije.

Najvažnije sportske vesti na najjačoj sportskoj instagram stranici – HOTSPORT