2
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Svi pogledi ka Nišu, Radnički ili Partizan u finalu kupa?

Objavljeno: 15.05.19 u 08:35

Bogat sportski dan je pred nama, a obeležiće ga svakako domaći fudbal, na programu su revanši polufinala Kupa Srbije.

Svi pogledi upereni su ka Nišu. Radnički u revanšu polufinala kupa dočekuje Partizan. Crno-beli imaju prednost 1:0 iz prvog meča i žele preko najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji da izvuku sezonu. Prenos je na Areni sport jedan od 20 časova.

Pre toga od 17.30 Crvena zvezda gostuje u Dragačevu ekipi Mladosti. Prvi meč je završen 4:1, te se očekuje da četa Vladana Milojevića overi prolaz dalje. Prenos je na Areni sport jedan od 17.30.

Arena sport nam donosi i prenos domaće košarke. Od 20 časova Crvena zvezda gostuje Dunavu u Staroj Pazovi. Prenos je na Areni sport tri.

Kada je reč o Sport klubu danas je u centru pažnje masters u Rimu. Novak Đoković bi na teren mogao oko 19.30, a protivnik mu je Šapovalov.

Takođe, izdvajamo finale Kupa Italije između Atalante i Lacija, prenos je na Sport klubu dva od 20.45. U isto vreme na Sport klubu tri igra se revanš plej-ofa za popunu Premijer lige između Lidsa i Derbija. Evo kompletnog TV programa:

 

0
0

2 Komentara

  1. Takmicenej koje nema nikakvu draz. Potpuno bez veze, tako da mi je svejedno kao ce moj Partizan da odigra. Mada mislim da mu nece ni dozvoliti prolaz u finale, ali kao sto rekoh ne bitno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter