0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE VLADIMIR STOJKOVIĆ: Evo šta je rekao o mogućem premeštanju finala Kupa Srbije…

Objavljeno: 15.05.19 u 23:17

Vladimir Stojković u nekoliko navrata sjajno je reagovao i sprečio fudbalere Radničkog da stignu do gola, a kao nagrada stigao je remi vredan plasmana u finale Kupa Srbije.

Stojković je istakao da je „Radnički dokazao da je ozbiljna ekipa, sa ozbiljnim trenerom“:

– Borili su se, bilo je teško do 75. minuta, pogotovo kada smo primili taj gol. Mi smo znali svoj cilj, postignut gol nas je gotovo sigurno vodo u finale i tako se i „namestilo“. Bodrili smo se, znali da je ovo najveća i najvažnija utakmica za klub. Svi smo bili odgovorni, požrtvovani, zasluženo smo u finalu.

Proslavio je gol Zorana Tošića burno:

– To su emocije, to je utakmica. Nek se tako završi.

Finale je prema sadašnjem planu zakazano za 23. maj na stadionu Radničkog, ali golman Partizana ističe da će taj meč biti najveći do sad, kao i da se ne protivi prebacivanju utakmice u Beograd:

– Neka premeste bilo gde, da li na Marakanu ili na JNA… Moje mišljenje je to. Ne znam za šefa i saradnike, ali teren je tamo bolji. Mada nisam kompetentan da pričam da li bi trebalo ili ne. Moje lično mišljenje i ograđujem se, dodao je Stojković.

(Sa stadiona Čair – Aleksandar Ilić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter