Trener Savo Milošević ne može da računa na tri standardna igrača i problem sa povredom ima “džoker”, a možda od starta krene iskusni Saša Ilić.

Sa golom prednosti i bez četiri bitna igrača Partizan stiže večeras na revanš meč polufinala Kupa Srbije od 20 časova na “Čair” sa planom da sačuva kapital iz Humske. Gol prednisti je na kontu crno-belih, ali i dosta personalnih problema pošto posle Nemanje Nikolića, Gorana Zakarića i Marka Valijentea za megdan nije spreman ni “džoker” ove sezone Đorđe Ivanović. Kako saznaje HotSport, trener Savo Milošević je blizu odluke da meč protiv Radničkog počne legendarni kapiten Saša Ilić. Ipak, dosta zavisi od stanja terena i taktike za koju se odluče gosti čiji je plan skockao stručni štab.


Pored golmana Vladimira Stojkovića pozadi bi trebalo da se nađu Nemanja R. Miletić i Slobidan Urošević, a štoperski tandem činiće Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović. Na sredini su Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar mada je u “igri” možda nastup Milana Smiljanića. Pored Zorana Tošića na bok će Danilo Pantić, dok napred je standardno Rikardo Gomeš.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Ostojić, Pavlović, Urosević, Sćekić – Zdjelar, Tošić, Pantić, Ilić (Smiljanić) – Gomeš.