0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KOLONIJA SE POVEĆAVA: Ajntraht ozbiljan u nameri da dovede još jednog Srbina

Objavljeno: 15.05.19 u 00:16

Klub iz Frankfurta želi da pojača ekipu za narednu sezonu.

Trenutno trojica srpskih internacionalaca nose dres ovog kluba, a tokom leta mogao bi da im se pridruži još jedan.

Kako piše nemački ‘Bild‘, Ajntraht je pokazao želju da dovede u svoje redove Marka Grujića, koji trenutno nastupa kao pozajmljieni igrač za berlinsku Hertu. Vezista ima ugovor sa Liverpulom koji traje do 2023. godine i glavnu reč kada je u pitanju nastavak njegove karijere vodiće čelnici ‘redsa’, jer dvadesettrogodišnji fudbaler u ugovoru nema otkupnu klauzulu.

Male su šanse da će Jirgen Klop tokom naredne sezone imati nešto više prostora za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde u svom timu, dok je realnija varijanta neka nova pozajmica. U Berlinu su zadovoljni njegovim igrama i verovatno se ne bi bunili da osane još godinu dana kod njih, dok bi Ajntraht mogao da im pomuti planove i opet spoji Jovića i Grujića.

FOTO: STARSPORT

Tokom ove sezone u Bundesligi, Grujić je zabeležio 21 nastup i postigao pet golova uz jednu asistenciju za gol. Povrede su mladog vezistu omele da zasija u punom sjaju, za šta će priliku imati naredne sezone, u dresu kog kluba ostaje da sačekamo i saznamo možda i prvih dana prelaznog roka…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter