0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

NAPADAČ ODUŠEVIO ITALIJANE: Mladi Beograđanin debitovao protiv Napolija, pa talenat pokazao protiv Intera

Objavljeno: 14.05.19 u 22:18

Domeniko Di Karlo odlučio je da mladom igraču šansu pruži protiv još jednog neugodnog rivala.

Kijevo je sinoć poražen od Intera u gostima (2:0), a šansu da pokaže šta zna dobio je i supertalentovani napadač.

Beograđanin Sergej Grubač, sin proslaveljenog fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, preselio se prošlog leta iz redova kiparskog APOEL – a u Kijevo iz Verona. Sa italijanskim klubom potpisao je tada ugovor na pet godina, a sa dobrim igrama nastavio je i u Seriji A. Osamnaestogodišnji napadač pre nešto manje od mesec dana debitovao je u dresu ‘letećih magaraca’ protiv Napolija, a priliku od prvog minuta da pokaže šta zna dobio je sinoć protiv Intera. Opravdao je Grubač očekivanja u duelu protiv slavnog kluba, pokazavši raskošni talenat i kvalitete.

FOTO: Privatna arhiva

Za usluge ovog momka već se raspituju pojedini klubovi, koji su prepoznali njegov talenat i koji bi da ga u svoje redove dovedu već ovog leta, ali je sada na potezu prvi čovek kluba Bentegodija koji će odlučivati o sudbini mladog igrača, ukoliko stigne zvanična ponuda. Grubač je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, a kompletnu omladinsku školu u redovima kiparskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter