0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA POZIVA: Duel sa Napretkom u 19 časova, ali budite tu sat vremena ranije

Objavljeno: 13.05.19 u 16:22

Poslednju superligašku utakmicu ove Crvena zvezda odigraće u nedelju, 19. maja, od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Zajednica superligaša donela je odluku o terminu odigravanja mečeva poslednjeg, 7. kola plej-ofa Superlige, kojima se završava domaće prvenstvo.

Crveno-beli su i matematički obezbedili titulu, a protiv Napretka, od 19 sati u nedelju, poslednji put će ove sezone istrčati na svoj stadion.

Ipak, potrebno je da svi zvezdaši ranije dođu na Marakanu. Ceremonija proslave jubilarne, 30. titule počinje već u 18 sati i zato na vreme zauzmite svoje mesto na tribinama.

To znači i da će uručenje šampionskog pehara biti uoči utakmice, a da spektakl bude potpun, potrebne su i pune tribine stadiona u Ljutice Bogdana. Neka tako i bude, ulaz na Marakanu je besplatan i fudbaleri Zvezde, šef Vladan Milojević i njegovi saradnici zaslužili su da se priredi istinski spektakl i da atmosfera bude za pamćenje, a tom prilikom biće obeležen i 30. rođendan navijača Delija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter