1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA IZ INOSTRANSTVA: Dortmund uzima najboljeg stranca Superlige, ali je stigao odgovor iz kluba!

Objavljeno: 13.05.19 u 17:07

Fudbaler iz Superlige na meti je velikana iz Nemačke. Prenose strani mediji.

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda na leto bi mogao da pazari u Srbiji navodi portal Ghanasoccernet.com. Dvadesettrogodišnji Samjuel Ovusu interesantan je vicešampionu Nemačke, po pisanju portala. Ekipa iz Dortmunda pomno prati napredak veziste Čukaričkog koji u tekućoj sezoni postigao sedam pogotka uz 10 asistencija.

Portal takođe navodi, da je trener Dortmunda Lusien Favre označio Ovusua kao talentovanog fudbalera koji bi mogao da eksplodira naredne sezone, a za njegove usluge interesovanje su pokazali Bazel, Keln, Mec i Valencija.

Direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević za Hotsport je prokomentarisao natpise specijalizovanog sportskog sajta iz Gane.

– U pregovorima smo da produžimo ugovor sa Ovusuom. Želimo da ga zadržimo u klubu. Niko nas nije kontaktirao iz Nemačke vezano za transfer veziste. Planirano je da se sutra sastanemo sa njegovim menadžerom i pokušamo da dogovorimo nastavak saradnje, ističe Matijašević.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter