0
ATP

SPORT NA TV: Izuzetno bogat dan – Novakovo finale, Jokićeva i Bobijeva majstorica, poslednje kolo Premijer lige…

Objavljeno: 12.05.19 u 08:50

Veoma bogat sportski dan je pred nama.

Pored nastupa prvog tenisera sveta koji se bori za titulu u španskoj prestonici, tu su i mečevi naših košarkaša koji se bore za plasman u finale konferencija.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u finale turnira u Madridu, a tamo će mu rival biti Cicipas. Meč je zakazan za 18.30 časova, a prenos je na prvom kanalu Radio televizije Srbije i prvom kanalu Sport kluba.

Na trećem kanalu Sport kluba možete od 21.30 pratiti sedmu utakmicu između Denvera našeg Nikole Jokića i Porlanda, a majstorica između Toronta i Filadelfije Bobana Marjanovića je na prvom kanalu ove televizije od jedan posle ponoći.

Danas se igra i poslednje kolo šampionata Engleske, pobedom protiv Brajtona ekipa Mančester Sitija imaće priliku da se okiti novom titulom. Utakmica je zakazana za 16 sati, prenos je na drugom kanalu Sport kluba.

Arena sport će na svom prvom kanalu od 20.30 prenositi derbi Serije A između Rome i Juventusa, dok je od 19 sati na treće kanalu prenos duela košarkaške Superlige između Slobode i Partizana.

Evo i kompletnog programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter