0
Auto Moto

SPORT NA TV: Partizan u Novom Sadu overava vizu za Evropu

Objavljeno: 11.05.19 u 08:44

Bogat sportski program je pred nama, u centru pažnje je fudbal, pre svega onaj evropski, evo šta možete pogledati na ‘malim ekranima’.

Danas će uživati navijači Partizana. Crno-beli od 16 časova gostuju Vojvodini u 36. kolu Superlige Srbije. Nvosađani nemaju rezultatski motiv, dok bi četa Save Miloševića u slučaju pobede overila plasman u kvalfikacije za Ligu Evrope. Prenos je na Areni spot jedan od 16 časova.

Kada je reč o evropskom fudbalu izdvajamo Engleze, na ‘ostrvu’ se danas igraju plej-of mečevi nižih liga. Mi izdvajamo duele plej-ofa za popunu Premijer lige, a sastaju se od 13.30 Aston Vila i VBA, kao i u 18.15 Derbi i Lids. Prenosi su na Sport klubu dva i Sport klubu jedan.

Arena sport nam danas donosi duele Serije A, od 15 časova Atalanta dočekuje Đenovu i u slučaju pobede mogla bi drugom nogom da se nađe u Ligi šampiona. Prenos je na Areni sport tri. Kiks domaćina u Bergamu spremno čeka Milan koji gostuje u Firenci. Prenos tog meča je od 20.30 na Areni sport jedan.

Dva sata posle ponoći Čikago našeg trenera Veljka Paunovića i fudbalera Aleksandra Kataija igra protiv Minesote.

Od ostalih sportova izdvajamo kvlafikacije za Formulu jedan. Prenos je na Sport klubu jedan od 15 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter