0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIČIĆ: Jedva čekamo da podignemo pehar pred punom Marakanom

Objavljeno: 11.05.19 u 18:59

Fudbaleri Crvene zvezde nekoliko kola pre kraja šampionata obezbedili su odbranu trona.

Sada im samo ostaje da sačekaju poslednje kolo i zasluženo sa svojim navijačima proslave osvajanje još jedne titule.

Ostalo je nešto više od sedam dana do velike proslave na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Svi sa nestrpljenjem očekujemo nedelju. Od prvog dana kada smo se okupili radimo naporno za taj dan. Jedva čekamo da podignemo pehar pred punim tribinama našeg stadiona, otpočeo je razgovor Jovičić i nastavio:

– Sjajna sezona je iza nas, znam da naši navijači to cene i zato očekujem pravi spektakl u nedelju. Naši navijači bili su uz nas na svakoj utakmici, naš su vetar u leđa i najveći pokretač. Sada je došlo vreme da zajedno proslavimo sve što smo uradili. Osvajanjem 30. titule ispisali smo istoriju Crvene zvezde.

Zvezdin vezista očekuje lepu fudbalsku predstavu protiv Napretka.

– Iako je titula već osvojena, sigurno ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu. Ozbiljno pristupamo meču i sigurno ćemo biti potpuno fokusirani na terenu. Želimo da pobedom završimo sezonu u Superligi i da ulepšamo proslavu titule.

Pre proslave titule, crveno-beli će u sredu odigrati revanš meč polufinala Kupa Srbije.

– Imamo prednost 4:1 iz prve utakmice, lep rezultat pred put u Lučane, ali nećemo se opuštati. Već smo tri puta u toku sezone igrali protiv Mladosti i pokazali su svaki put da su kvalitetan tim. Zato ćemo dati sve od sebe da u sredu ostvarimo pobedu i plasiramo se u finale Kupa, zaključio je Jovičić.

Utakmica poslednjeg kola na Marakani igra se u nedelju, 19. maja od 18 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter