Ukoliko je dileme i bilo, od danas je više nema – Komisija za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u razmeri 3-1 glasala je za usvajanje preporuke o priznavanju titule Crvene zvezde iz 1946. godine. Ipak, Vladimir Vuletić, predstavnik Partizana u ovoj komisiji, istakao je posle odluke, a preneli beogradski mediji, da će ova priča nastavak dobiti pred Upravnim sudom.

Vuletić je jedini bio protiv odluke da crveno-belima bude priznata titula od pre 73 godine:


– Tri člana komisije su glasala za, jedan je bio protiv, to sam bio ja. Ovo je poraz prava . Mi nećemo dozvoliti da se na ovakav način unižava pravo i mi ćemo nakon odluke Skupštine pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije i tek nakon što najviša instanca donese odluku. Partizan ima iskustvo sa pobedama na sudu, gde odluke nisu unapred skrojene. I dalje govorim “No passaran” ovo neće proći! Dok živim i dok dišem nadam se, Partizan se sa ovim neće složiti, jer jedna sila dignutih ruku ne može da bude jača od sile argumenata koje smo predočili, rekao je on, da bi potom nastavio:

– To je ono što mogu da kažem, a Partizan će organizovati posebnu konferenciju za medije. Predložio sam da mediji budu priznati. Na osnovu odluke koja je već doneta na prošloj sednici. Ova komisija je danas isključila javnost odlukom “4 prema 1”. Čega su se plašili? Mislim da imaju prava da se plaše, dodao je Vuletić.