Nekoliko klubova pokazalo je interesovanje.

Tokom prvog mandata u crveno-belom dresu Ričmond Boaći sjajnim partijama ušao je u pod kožu navijačima kluba iz Ljutice Bogdana, dok je druga epizoda bila nešto slabija.


Poslednjeg dana prelaznog roka stigao je napadač na Marakanu i trebalo je da predstavlja kapitalno pojačanje za ovu sezonu. Od tog trenutka reprezetnativac Gane je postigao 13 golova uz četiri asistencije na 15 utakmica u Superligi, a povrede su ga omele da zasija u punom sjaju. Kako Crvena zvezda u svojim redovima već ima Dejana Joveljića i Milana Pavkova, koje ne želi da tako lako pusti, moguće je očekivati da Boaći ponovo spakuje kofere i napusti Beograd.

Ove navode potvrdio je njegov menadžer, koji je za naš portal rekao da se nekoliko klubova raspituje, ali i da nije bilo konkretnih ponuda kada je u pitanju Boaćijev transfer.

– Pored ruskih timova, Krasnodara i moskovskog Spartaka, još neke ekipe su se raspitivale za Boaćija. Postoji interesovanje nemačkog Menhengladbaha i turskog Fenerbahčea i još nekih ekipa iz američke MLS lige, ali za sada nema nije stigla konkretna ponuda. Većina klubova čeka pre svega kraj klupske sezone, a ima dovoljne vremena da se dobije zvanična ponuda. Treba sačekati i odluku ljudi iz Crvene zvezde i tek onda odlučiti šta dalje, rekao je u izjavi za HotSport Ivica Pavlović.

Dvadesetšestogodišnji napadač trebalo bi da bude deo reprezentacije Gane na Afričkom kupu nacija, koji se održava u Egiptu od 21. juna do 19. jula.