0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TONČEV PORUČUJE: Pankov je vođa Radničkog, sa njim naredne godine jurimo titulu!

Objavljeno: 09.05.19 u 11:02

Iako se činilo izvesnim da će Radovan Pankov Čair zameniti ‘Rajkom Mitićem’ njegova selidba danas je manje verovatna.

Prvi operativac Radničkog iz Niša Ivica Tončev ne krije da su dobre igre Radovana Pankova zaintrigirale mnoge i da brojni klubovi u Srbiji i inostranstvu žele potpis odličnog štopera. Ipak, Tončev ističe u kratkom razgovoru za Hotsport da će Pankov biti udarna igla Radničkog u narednoj sezoni.

– Trener Nenad Lalatović je zajedno sa svojim saradnicima ukomponovao tim. Ne želimo da prodajemo igrače, već da nastavimo jačanje kluba. U planovima za narednu sezonu je i Radovan Pankov, bez obzira na brojne ponude. Mi želimo da u Nišu ostane do kraja ugovora. On je dokazao da može biti vođa Radničkog. Pankov je igrač takvog kalibra da bi ga rado videli mnogi klubovi u Srbiji u svojim redovima. Ipak, ostaje na Čairu i sa njim, planiranim pojačanjima i mladim snagama stvaramo jak radnički koji će juriti titulu prvaka Srbije, a to ne možemo postići prodajom najboljih igrača, ističe Tončev

Podsetimo, u razgovoru za Hotsport Radovan Pankov rekao je da nije bilo direktnih razgovora o selidbi u Crvenu zvezdu, ali je takođe dodao da je navijač Crvene zvezde.

Foto:Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter