2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Savo Milošević naciljao prvo pojačanje – ‘srpski Švajcarac’ na pragu Humske!

Objavljeno: 09.05.19 u 15:17

Talentovani fudbaler iz podmlatka švajcarskog Bazela velika je želja stratega Partizana.

Kako HotSport saznaje, levi bek Dejan Žunić bio ovoga leta mogao da pojača Partizan.

Momak rođen u Biningenu i mladi reprezentativac Švajcarske mogao bi da se preseli u zemlju iz koje potiče i u kojoj su mu rođeni roditelji. Zajedno sa bratom blizancem Daliborom, Dejan je fudbal počeo da igra u Pratelu sa osam godina, a nakon godinu i po tandem braće prešao je u Konkordiju. Sezona i po u nešto poznatijoj švajcarskoj ekipi i poziv iz Bazela za braću Žunić.

Dejan Žunić još uvek nastupa za Bazel, ali za omladinski tim sa kojim je ove godine igrao i kvalifikacije za omladinsku Ligu šampiona.

Sem što bi uskoro mogao da se preseli u Partizan, otac Dejana Žunića ne krije da mladi fudbaler ima ambicije da zaigra za nacionalni tim Srbije uprkos što je nastupao u mlađim selekcijama Švajcarske.

Na tragu informacije: Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je smesno, smesno do bola! Tacno je da ni jedan od sadasnjih levih bekova ,izuzimajuci mladjanog Sehovica , nije ostvario nivo igre koji bi bio na ravni zahteva Kluba, ali uz Zlatana bi trebao neko ko je iskusniji, sa 22-23 godine. Inace, Smatram da treba forsirati Zlatana Sehovica jer momak poseduje sve da bude izvanredan igrac. Urosevica i Miletica obavezno prodati.

    0
    0
    Odgovori
    • koga da prodaju, daj da se ne lažemo. pa ovi bi radjenu majku prodali kada bi mogli, kamo ne njih dvojicu, ali ko da kupi, pa takav prosek to niko ne želi. ja bih ih pustio da prodaju pavlovića, markovića i koga još hoće, samo da daju ostavke, neka uzmu sve pare od transfera ali samo da nas ostave na miru. sve je to jeftinije nego da nastave da sede u fotelje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter