0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČINILO SE DA ĆE BITI LAKO, ONDA JE DOŠLO DO ZASTOJA: Poznato je dokle su Zvezda i Pankov stigli u pregovorima

Objavljeno: 08.05.19 u 11:59

Crveno-beli već sklapaju kockice za narednu sezonu.

Posle dogovora klubova i igrač je načelno dao pristanak, pa samo ostaje da se posle 20.maja potpipe ugovor do juna 2022. godine

Pre sedam dana HotSport je ekskluzivno najavio da Crvena zvezda želi da angažuje Radovana Pankova iz niškog Radničkog. I posao je skoro završen, što potvrđuje dogovor dva kluba po kojem će crveno-beli platiti defanzivca 300.000 evra plus određeni procenat od dalje prodaje. Na red je došao sledeći korak i razgovor sa igračem koji je načelno dao pristanak i ostaju samo da se utanače sitnice saradnje štopera i šampiona Srbije. Kako saznajemo omladinski reprezentativac Srbije i zlatni momak sa Novog Zelanda želi da karijeru nastavi u Beogradu smatrajući da ima vremena za inostranstvo pošto je posle Vojvodine nastupao za Ural i Ael sa Kipra.

FOTO: STARSPORT

Jasno je da pored aktuelnih igrača potrebno pojačanje u poslednjoj liniji pošto je moguće da neko napusti klub, a pogotovo jer postoji interesovanje Bešiktasa za Srđana Babića.

Pod lupom je i jedan stranac, mada kvota mora da bude optimalna pošto u domaćim takmičenjima samo četvorica mogu da budu u protokolu. Ipak, četiri štopera su neophodna za jednu takmičarsku sezonu i sa toliko je ekipa raspolagala sve do odluke trenera Vladana Milojevića da ‘skloni’ Rašida Samuilu, koji se vraća u Kuvajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter