0
Evrokupovi

KLOP NIJE ODOLEO: Pogledao na sat, ‘Deca su na spavanju’ – opsovao u prenosu uživo i poručio – ‘Ako morate, kaznite me’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.19 u 23:31

Nemački strateg bio je oduševljen nakon senzacionalne pobede Liverpula protiv Barselone.

I ove godine izabranici Jirgena Klopa igraće finale Lige šampiona, nakon pobede od 4:0 u revanšu polufinala protiv Barselone.

Pravi podvig napravili su Redsi večeras na svom stadionu i nadoknadili zaostatak od tri pogotka bez dvojice verovatno najboljih igrača, Roberta Firmina i Mohameda Salaha. Nakon utakmice Klop nije krio zadovoljstvo:

– Bilo je to stvarno fenomenalno… Sve sam rekao momcima pred utakmicu. Da je moguće da ovo napravimo jer zaista jeste bilo i da imamo šanse. U životu sam gledao puno fudbalskih utakmica, ali ovako nešto nisam video. Igrali smo protiv verovatno najbolje ekipe na svetu… Pobeda je sama po sebi velika stvar, ali pobeda bez primljenog gola… Ja ne znam kako su to momci uspeli. Već je kasno, deca su na spavanju i moram da kažem – momci su je*eni titani! Ako morate da me kaznite, kaznite me, rekao je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter