0
Domaći fudbal

SLS: Čukarički nadigrao Proleter, ‘nula’ u Nišu između Radničkog i Vojvodine

Objavljeno: 05.05.19 u 20:45
Mečevima Čukarički – Proleter i Radnički – Vojvodina privedeno je kraju 35. kolo Superlige Srbije. 

Vazduh na Banovom Brdu prijao je domaćem timu koji je nadigrao Proleter sa 3:0 u odličnoj utakmici u kojoj je Ognjen Mudrinski bio dvostruki strelac. Ovom pobedom Čukarički u svojim rukama drži svoju sudbinu i plasman na treće mesto na kraju sezone. U Nišu je Radnički dočekao Vojvodinu ali su mreže večeras mirovale na Čairu. 
 
Čukarički – Proleter 3:0
 
Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su savladali Proleter kome su večeras naneli četvrti uzastopni poraz u plej-ofu. 
 
Rano u meču došao je domaći sastav do prednosti. Ognjen Mudrinski zatresao je mrežu proletera već u 6. minutu. Odlično ga je proigrao Stefan Kovač. Trideset minuta kasnije Mudrinski se ponovo upisao u strelce. 
 
U drugom poluvremenu crno-beli postigli su još jedan gol. Strelac je u 79. minutu bio Stefan Šapić. Čukarički u sledećem meču gostuje konkurentu za mesto koje vodi u Evropu ekipi Mladosti. Dok će Proleter dočekati Crvenu zvezdu na ‘Karađorđu’. 
 
Radnički – Vojvodina 0:0. 
 
Radnički je dočekao ekipu Vojvodine u 35. kolu. Novosađani su u Niš došli sa podmlađenim sastavom, Radovan Krivokapić je  pred dolazak u Niš najavio je da će Vojvodina ići sa ciljem da se takmiči. Radnički je bio bolji rival, Nišlije su imali nekoliko izglednih prilika, od kojih je jedna pogođena prečka Tarasa Bondarenka u 15. minutu. 
 
Plej-of Superliga Srbije 35. kolo 
 
Crvena zvezda – Mladost 1:0 (0:0)
(Pavkov 83)
 
Radnički – Vojvodina 0:0
 
Partizan – Napredak 2:1 (0:1)
(Pantić 63, Šćekić 90+3 – Ilić 20)
 
Čukarički – Proleter 3:0 (2:0) 
 
(Mudrinski 6, 36, Šapić 79 )
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter