2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Ako Bog da, sutra ćemo sezonu krunisati titulom!

Objavljeno: 04.05.19 u 13:59

Crveno-beli bi već sutra mogli da osiguraju ostanak šampionskog pehara na još 365 dana.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 sati na svom terenu sastaju se sa ekipom Mladosti u okviru 35. kola Superlige Srbije.

Ukoliko zabeleže pobedu crveno-beli će i matematički osigurati tron.

– Više puta tokom sezone sastali smo se sa ekipom Mladosti, tako da je sve već rečeno. Oni su jako disciplinovana ekipa, takmičarska, dobro vođena ekipa. Stabilan su superligaš sa svim komplimentima za organizaciju kluba, prethodnih godina pokazali su da su apsolutno zasluženo u vrhu domaćeg šampionata. Pretendent su za izlazak na evropsku scenu, imaju dosta iskusnih igrača, trenera koji je jako disciplinovan, takmičar, posvećen fudbalu i to se vidi jasno na terenu. Bez obzira da li igramo u Lučanima ili na Marakani uvek su utakmice protiv Mladosti izuzetno teške. Moramo da damo maksimum kako bismo došli do cilja. Približava se završnica prvenstva i radujeme što su moji igrači izuzetno motivisani i što vlada odlična atmosfera u ekipi. Jedva čekamo da odigramo sve utakmice do kraja i da na pravi način završimo sezonu, onako kako smo je i počeli, rekao je Milojević.

Zvezdin strateg ističe da će priprema za ovaj susret biti ista kao i za svaku do sada.

– Poznajete me i znate da ne volim da pričam ništa unapred, bitno je da odigramo dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika, da publika dođe u što većem broju i, ako da Bog, da krunišemo sezonu titulom sutra. To nam je cilj, za to smo se borili, trudili i radili svih godinu dana. Rekli smo još na početku koliko nam je važno da osvojimo titulu, ali ne bih da prejudiciram ništa. Spremićemo se kao i za svaku utakmicu, očekujem podršku sa tribina i da zajedno matematički obezbedimo titulu.

Milojević se osvrnuo i na zdravstveno stanje ekipe.

– Nije se mnigo promenila situacija. Vraća nam se Branko Jovičić posle pauze zbog kartona. Na sve ostale igrače mogu da računam. Postoji umor kod određenih igrača, imali smo juče malih problema, ali više o tome ćemo znati posle treninga, zaključio je Milojević.

Nakon dvostrukog pomeranja satnice, utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 18 sati.

0
0

2 Komentara

  1. Kaže Milojević da postoji umor kod određenih igrača! Umor od čega?! Valjda taj umor ne dolazi od akcionih spektakala u SLS?! Šta bi onda rekle evropske ekipe koje igraju u LE i LŠ?! Valjda igrači Zvezde nisu umorni od onih šetnji po terenima SLS, jer njihova igra više liči na šetnju nego na trčanje! Postoji velika verovatnoća da sutra overimo titulu, ali Zvezda ti i dalje nema igru! Zvezda nije u stanju da kroz pas igru iznese loptu sa svoje polovine do šesnaesterca protivnika, zato Borjan šalje jalovre telefonske centaršuteve na isturenog napadača! Osvojićemo prvenstvo zbog nekoliko vanzremaljaca srpskog porekla za uslove SLS! NIšta nisi uradio značajno ovog proleća! Nisi promovisao ni jednog mladog igrača iz Zvezdine škole fudbala (Terzić, Eraković, V. Nikolić, Stanojev ili/i Joveljić), nisi promovisao ni jednog brzog igrača iz postojećeg kadra prvog tima (Jirka, Vukanović), nisi dao šansu izvanrednom tehničaru Vuliću! Samo promovišeš, iz kola u kolo, grupu drugorazrednih afričkih “kapitalaca” i jednu grupu izuzetno sporih domaćih igrača (Stojković, Savić, Čaušić, Milijaš)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter