0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JASAN PLAN: Zvezda čuva bitnog aduta do kraja evropskih kvalifikacija

Objavljeno: 03.05.19 u 11:59

Crveno-beli žele da sačuvaju tim i izbore plasman u nekon evropsko takmičenje.

Najbolji strelac ekipe ove sezone već ima pozive nekoliko klubova, a biće mu ponuđen pre prodaje verovatno produžetak ugovora na jođ godinu dana

Tandem stranaca koji je po učinku najbolji u istoriji Crvene zvezde su Ričmond Boaći i Elfardu Ben. Brzonogo krilo od starta sezone u julu ima učinak karijere u crveno-belom dresu i na 39 mečeva na tri fronta ima 25 golova (strelac na svakih 129 minuta) plus jedanaest asistencija. Nema dileme da je reprezentativac Komorskih ostrva za godinu i po dana pokazao koliko znači ekipi Vladana Milojevića, koji je insistirao na kupovini od Olimpijakosa igrača sa kojim je sarađivao u Panioniosu. Zimus, pored ponuda klub je odlučio da ne proda Bena i kako saznaje HotSport plan je da svi ‘zarade’ posle kraja evropskih kvalifikacija.

FOTO: STARSPORT

Ben već ima nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije i za njegovu cenu se raspituju iz Katara i još par ekipa u Evropi. Pošto napadač u junu puni 30 godina njegova cena na tržištu je svakako limitirana, ali uloženo će Zvezda sigurno naplatiti kada odluži da proda bitnog šrafa tima. Plaćen je Olimpijakosu ‘samo’ pola miliona evra, a njegova aktuelna cena je uvećana nekoliko puta nastupima za šampiona Srbije. Moguće je da pre rastanka Benu bude ponuđen i produžetak saradnje do juna 2021. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter